Du er her: Hjem \ Kurs \ Våre ambassadører

Et utvalg produkter fra vår nettbutikk

Kr 159,00 pr stk Kakaomasse (økologisk), 400g På lager
Kr 169,00 pr stk Gavepakke/startpakke, rosa På lager
Kr 229,00 pr stk Gavepakke/startpakke På lager
Kr 135,00 Kr 108,00 pr stk Yaconsirup (økologisk), 230g På lager
Kr 129,00 pr stk Kakaosmør (økologisk), 200g På lager

Våre ambassadører

Våre ambassadører

 
Siri Antonsen er ambassadør og kursvert i Bodø. 

Siri er 32 år, gift og mamma til en gutt på 3 år. Hun er utdannet ernæringsterapeut TMS og sykepleier, har eget firma som ernæringsterapeut og driver bloggen www.siria.no. Hun har i tillegg også en liten stilling som sykepleier.

Siri er opptatt av helhetlig helse, naturlig mat og livsstil. Hun er veldig glad i å både lage og nyte hjemmelaget, sunn sjokolade.  

 


Gro Raugland er ambassadør og kursvert i Vestfold og Telemark. 

Gro er utdannet sosial pedagog (1999), som er en tysk utdannelse. Hun jobbet som styrer frem til barna hennes ble født og har de siste årene skrevet bøkene "Tim – en mors historie om autisme og ADHD" og "Tim og Amys matbok". Sistnevnte er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien til å være fri for gluten, melk og rørsukker.

Gro er spesielt opptatt av hva maten gjør for din psykiske og fysiske helse. Hun mener at Økosjokolade har fantastisk flotte råvarer og gir mange flotte muligheter til å spise nydelig sjokolade full av gode næringsstoffer. Gro er stolt Ambassadør for Økosjokolade og gleder seg over å kunne dele både kunnskapen og matopplevelsene.

 


Marit Inderhaug er ambassadør og kursvert i Oslo.

Marit holder til på Vålerenga i Oslo, og har vært Ambassadør for Økosjokolade i over et år, med flere kurs bak seg. Hun jobber som lærer, er veganer, dyreverner og i tillegg svært miljøbevisst. På Instagram finner du henne som Vegomarit.

 


Carina Hulbakviken er ambassadør og kursvert i Åmot.

Carina er 33 år, og bor i Åmot med mann og 2 døtre. Hun jobber som optiker, er forhandler av Enjo og har hatt en økende interesse for kosthold og helse de siste årene. Carina er opptatt av hva man får i seg både på innsiden og utsiden, og fermenterer blant annet sin egen kombucha.

I tillegg er hun overbevist om at sjokolade er noe alle kan ha godt av, og ved å velge Økosjokolade's økologiske, fair-trade produkter, kan man være sikker på at det gjør kroppen godt fremfor at den brytes ned. 

 


Erica Wie Dia er ambassadør og kursvert i Oslo og Førde.

Erica er 29 år og holder til i Oslo. Hun har en bachelorgrad i Samfunnsernæring, og er i tillegg utdannet innen Idrett og Migrasjonshelse. Hun fullfører for tiden et studie i Prosjektledelse, og er inne på sitt siste år som masterstudent i Samfunnsernæring. Hennes ønske er å jobbe innen ernæring og helserelaterte områder, både nasjonalt og internasjonalt.

Erica er opptatt av blant annet bærekraftig utvikling, miljø, dyrevelferd, matallergier og økologisk matproduksjon. Hun har selv personlig erfaring med helserelaterte utfordringer, og dermed utviklet en stor lidenskap og bred kompetanse innen kosthold og ernæring. Erica trives med å eksperimentere på kjøkkenet med mat og bakst laget av gode råvarer og produkter. Hun har hatt skapet fullt av Økosjokolade's produkter i mange år, og benytter seg stadig av våre fristende oppskrifter.

 

Siren Myrmel er ambassadør og kursvert i Bergen. 

Siren holder til i Bergen og har en liten datter på 4,5 år. Hun er utdannet kokk, og har jobbet som kokk i over 10 år. Siren jobber nå som ferskvareansvarlig på Reindyrka, og trives godt i jobben.

Hun er opptatt av sunn mat, og ønsker å videreutdanne seg som kostholdsveileder for å kunne lære andre om god helse og sunn mat, spesielt rettet mot barn. 

 

 

 Victoria Lundsrud Hansen er ambassadør og kursvert i Løken.

Victoria er 26 år og bor i Løken i Aurskog-Høland med sin samboer. Hun blogger aktivt på www.BareLitt.blogg.no og er en ekte helsenerd.

Victoria's lidenskap er helhetlig helse, spesielt ernæring, trening og å ha det bra med seg selv. Hun er i tillegg opptatt av dyrevelferd, fermentering, bærekraftig og økologisk landbruk. 

 

Rebecca Lind er ambassadør og kursvert i Oslo.  

Rebecca jobber som lærer innen mat og helse i Osloskolen. Hun er utdannet kokk og kostøkonom, og har en bachelorgrad i Samfunnsernæring. Rebecca har vært interessert i kosthold, matkultur og trender siden hun var barn.

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere er at hun er en gledesspreder som skaper engasjement og en lun stemning. 

 

 Camilla Yong Bratteli er ambassadør og kursvert i Tønsberg.

Camilla er 37 år og bosatt på Eik med mann og to barn. Hun er utdannet Sosionom og har en bachelorgrad i Idrett og ernæring, hvorpå hun tok ernæringsutdannelsen på Tunsberg Medisinske skole. Camilla er eier av firmaet Positivt For Deg, og jobber som markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Helsemagasinet og TV-Helse.

Trening og kosthold har vært hennes lidenskap i mange år, og de siste årene har fokuset på god helse vært enda mer viktig da hun selv har opplevd personlige utfordringer med den fysiske kroppen etter siste svangerskap. Camilla mener at kosthold skal være positivt for deg og din kropp og at man skal være nysgjerrig, aldri slutte å tilegne seg ny kunnskap, le masse, og med god samvittighet nyte ren, sunn og økologisk sjokolade!

 
 
Heidi Vold Lorentzsen er ambassadør og kursvert på Helgelandskysten. 
 
Heidi er 47 år og bor på vakre Helgelandskysten, Dønna. Hun har tre voksne barn på 20, 23 og 27 år, og 2 nydelige barnebarn. Heidi er utdannet pedagog, og har jobbet som lærer og miljøterapeut. Det siste året har det vært fullt fokus på å bake sjokolade, og Heidi er sin egen sjef for verdens minste sjokoladefabrikk, Heidis Sjokoladedrøm AS. 
 
Hun har stor lidenskap for god helse, naturopplevelser og sjokolade og hun ser frem til å holde sjokoladekurs og det å møte sjokoladeglade mennesker, sjokoladeprat og sjokoladespising. 
Heidi elsker sjokolade, og hennes favoritt er håndlaget mørk og økologisk sjokolade!
 
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180