Varm sjokolade (laget med kakaomasse)

Varm sjokolade med kakaomasse

Ingredienser:
1/2 liter soya-, havre- eller mandelmelk
3 ss (ca 35 g) kakaomasse
2 ss agavesirup
4 ss kokosblomstsukker
evt. litt vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Ha melk og kakaomasse i en kjele og varm opp til melken er rykende varm, men ennå ikke koker. Skru ned varmen og la stå til kakaomassen har smeltet og rør deretter inn resten av ingrediensene. Nytes med en gang. Blir kakaoen stående vil den lett tykne. Spe da eventuelt ut med mer melk. Lager du varm sjokolade med kakaomasse i stedet for vanlig varm kakao med kakaopulver vil den bli litt rundere og fyldigere i smaken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180