Økosjokolades rå pepperkaker
INGREDIENSER (til ca 25 kaker):
2 dl mandler
1,5 dl dadler
1 ss lucumapulver
1 ss kanel
1/2 ts malt ingefær
1,5 ts malt nellik
1/2 ts kardemomme
2 ss yaconsirup
1 ss Artisana kokosnøttolje, smeltet
FREMGANGSMÅTE:
Mal mandler fint i en kjøkkenmaskin. Ha i resten av ingrediensene unntatt yaconsirup og kokosnøttolje. Kjør til det er godt blandet og oppmalt. Ha i resten av ingrediensene og bland til det blir en fin deig som er lett å forme med fingrene. Rull ca 25 kuler av deigen og sett disse på et bakepapirkledd brett. Bruk en gaffel til å trykke de flate. Sett brettet i fryser eller kjøleskap. Oppbevares kaldt til servering.
TIPS: Du kan også kjevle ut deigen mellom to bakepapir og så trykke ut ønsket fasong med en pepperkakeform.