Du er her: Hjem \ Kategori Jul \ Jul \ Rå delfiakake

Rå delfiakake

{flike}

Oppskrift på hjemmelaget og sukkerfri rå delfiakake

Ingredienser (til en relativt stor og mektig kake):
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
200 g Artisana kokosnøttolje
70 g yaconsirup
1 ts vaniljepulver
2 ss lucumapulver
4 ss Artisana cashewnøttsmør eller annet nøttesmør
Valnøtter
Rosiner
Aprikos

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene untatt nøttene og den tørkede frukten. La sjokoladen bli litt avkjølt og tykkere før du har den i en firkantet form med høye kanter. Formen kan enten smøres med kokosnøttolje eller kles med bakepapir før du har i blandingen. Legg lagvis nøtter og tørket frukt ettersom du heller på mer av sjokoladeblandingen i formen. Sett formen i kjøleskap. Oppbevares kaldt til servering. Pynt med nøtter og tørket frukt og del opp i skiver.
TIPS: Siden denne kaken er rå smelter den lettere i romtemperatur enn vanlig delfiakake. La den derfor stå i kjøleskapet helt til du skal servere den og ha den gjerne på et kaldt fat så holder den seg lengre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180