Rå sjokolademousse

Hjemmlaget sukkerfri og rå sjokolademousse

Ingredienser (til 4-6 personer):
3 dl dadler, bløtlagt i min. 2 timer
2 dl av bløtleggingsvannet
4 store ss macadamia- eller annet Artisana nøttesmør
1 ts vaniljepulver
4 ss kakaopulver
1 dl Artisana kokosnøttolje, smeltet i vannbad
Litt havsalt

Fremgangsmåte:
Legg dadler i vann i minimum 2 timer. Hell ut alt vannet unntatt 2 dl. Kjør dadlene litt i en kjøkkenmaskin før du tilsetter bløtleggingsvannet og fortsetter til dadlene er blandet godt med væsken. Tilsett så resten av ingrediensene og kjør alt sammen til en jevn røre. Ha røren over i en stor bolle og visp kraftig i 5 minutter med en elektrisk visp for å få den luftig og fin. Hell så moussen i serveringsformer og sett i kjøleskapet i minimum 30 min. Kan gjerne lages dagen i forveien. Server som den er eller med friske bær, agavesirup eller rå vaniljesaus.