Whitey (lys brownie)

Oppskrift på whitey med Artisana nøttesmør

Ingredienser (ca. 12 biter):
40 g Artisana kokosnøttolje
30 g kakaosmør
4 dl tørkede dadler
3 store ss Artisana pecan- eller annet nøttesmør
1 ts vaniljepulver
3 ss lucumapulver
Litt naturlig havsalt
1/2 dl peanøtter uten salt eller andre nøtter, grovhakket

Fremgangsmåte:
Smelt kokosnøttolje og kakaosmør i vannbad. Ha dadler i en kjøkkenmaskin og kjør til det kleber seg til kantene. Ha i den smeltede kakao/kokos-blandingen, nøttesmøret, vaniljepulveret, lucumapulveret og saltet. Kjør til det er godt blandet. Tilsett de grovhakkede peanøttene i deigen. Hell deigen i en firkantet form kledd med bakepapir og trykk den ut til ca 2 cm tykkelse. Sett deigen i fryseren til den har stivnet. Ta den ut litt før den skal serveres og del den opp i biter. Kan oppbevares i kjøleskap i 3-5 dager.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180