Rå sjokolademousse

Hjemmlaget sukkerfri og rå sjokolademousse

Ingredienser (til 4-6 personer):
3 dl dadler, bløtlagt i min. 2 timer
2 dl av bløtleggingsvannet
4 store ss macadamia- eller annet Artisana nøttesmør
1 ts vaniljepulver
4 ss kakaopulver
1 dl Artisana kokosnøttolje, smeltet i vannbad
Litt havsalt

Fremgangsmåte:
Legg dadler i vann i minimum 2 timer. Hell ut alt vannet unntatt 2 dl. Kjør dadlene litt i en kjøkkenmaskin før du tilsetter bløtleggingsvannet og fortsetter til dadlene er blandet godt med væsken. Tilsett så resten av ingrediensene og kjør alt sammen til en jevn røre. Ha røren over i en stor bolle og visp kraftig i 5 minutter med en elektrisk visp for å få den luftig og fin. Hell så moussen i serveringsformer og sett i kjøleskapet i minimum 30 min. Kan gjerne lages dagen i forveien. Server som den er eller med friske bær, agavesirup eller rå vaniljesaus.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180