Sjokolade og bananpai

oppskrift på hjemmelaget sukkerfri sjokolade og bananpai

Ingredienser:
BUNN:
2 1/2 dl valnøtter
12 dadler

FYLL:
2 1/2 modne bananer + 1/2 banan for pynt
2-3 ss kakaopulver
2 ss agavesirup
1/2 ts kanel
1 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Kjør valnøtter og dadler i en kjøkkenmaskin eller blender til det er godt oppmalt. Trykk bunnen ut i en paiform med diameter ca 20 cm. Ha alle ingrediensene til fyllet i kjøkkenmaskinen og kjør til det er en jevn røre. Hell over bunnen og sett kaken i fryseren til den har stivnet. Pynt kaken med tynne bananskiver og server kald, men ikke frossen. Oppbevares best i kjøleskap eller fryser. Tips: Denne kaken er også god med kokosflak på!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180