Rå pistasjkake med sjokoladetopping

Ingredienser:
BUNN:
2 dl cashewnøtter
15 dadler
2 ss kokosblomstsukker
1 ss kokosnøttolje
2 ss kakaonibs

PISTASJFYLL:
3 dl pistasjnøtter
2 dl cashewnøtter
2 ss Artisana kokosnøttsmør
5 ss kokosnøttolje
2 ss agavesirup
1 dl vann
1/2 ts salt

SJOKOLADETOPPING:
1 dl cashewnøtter
8 dadler
3 ss kakaopulver
1 ss kokosblomstsukker
5 ss kokosnøttolje
3 ss agavesirup
1/2 dl vann
1 ts vaniljepulver
1 ts salt

Fremgangsmåte:
Lag bunnen først ved å male cashewnøttene fint i en kjøkkenmaskin før du har i dadlene. Kjør til dadlene er godt oppmalt før du har i resten av ingrediensene. Bland raskt sammen til du har en jevn deig som du lett kan trykke ut i en bakepapirkledd 20 cm springform. Sett formen i fryseren mens du lager fyllet. Mal pistasjnøtter og cashewnøtter fint til det kleber seg til kantene av bollen. Skrap ned fra kantene og ha i resten av ingrediensene. Bland godt og fordel jevnt over bunnen. Sett formen tilbake i fryseren. Lag sjokoladelaget ved å kjøre cashewnøtter fint før du har i dadler. Bland godt sammen og ha så i de øvrige ingrediensene. Kjør til du har en jevn, fin sjokoladekrem. Smør kremen over pistasjfyllet og dryss over litt hakkede pistasjnøtter før du setter kaken tilbake i fryseren. Kaken har satt seg etter ca en time i fryseren og kan da oppbevares i kjøleskap frem til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180