Sunn påskemarsipan med sjokoladetrekk

{flike}

Påskemarsipan med sjokolade
Ingredienser:
MARSIPAN
100 g mandler
35 g Sukrinmelis
40 g FOS
3 ss appelsinjuice (eller 5-7 dråper appelsinolje og 3 ss vann)
2 dråper mandelessens (valgfritt)
litt vaniljepulver (valgfritt)

SJOKOLADE
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g Sukrinmelis
15 g agavesirup
1 ts appelsinjuice (eller 5 dråper appelsinolje)
½ ts vaniljepulver
½ ts raspet appelsinskall (fra økologisk appelsin)

Fremgangsmåte:
Mal mandlene i en mandelkvern eller tilsvarende. Bland de malte mandlene godt sammen med Sukrinmelis og FOS. Det er ingen grunn til å skolde mandlene først, dette gir bare en litt grovere marsipan med litt mørkere farge. Rull så marsipanen i eggform eller kuler.

Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Bland så inn de andre ingrediensene og visp grundig til alt er godt blandet. La sjokoladeblandingen stå til den så vidt begynner å tykne. Dypp deretter marsipanen i sjokoladeblandingen. Marsipaneggene på bildet er pyntet med raspet appelsin- og sitronskall (økologisk).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180