Påskekonfekt

Hjemmelaget sunn påskekonfekt

Ingredienser til ca. 15 biter:
SJOKOLADE
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g yaconsirup
10 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver

MARSIPANFYLL
60 g mandler
20 g Sukrinmelis
20 g agavesirup
En klype vaniljepulver
4 dråper appelsinolje
Evt. litt vann

Fremgangsmåte:
Lag sjokolade ved å smelte kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn de øvrige ingrediensene. La blandingen stå mens du lager marsipanfyllet.
Lag fyllet ved å finmale mandler i en blender, foodprosessor eller mandelkvern. Behold gjerne skallet på. Sikt blandingen over i en bolle slik at du fanger opp de største bitene. Sikt over Sukrinmelis, ha i vaniljepulver og bland godt. Ha i appelsinolje og agavesirup og kna deigen med hendene. Spe evt ut med litt vann for riktig konsistens. Form ca 15 kuler av marsipanen og sett til side. Hell sjokoladen i en konfektform 3/4 fulle og putt en marsipankule i hver form. Pass på at kulen blir helt dekket av sjokolade. Sett formen i fryser eller kjøleskap til den har stivnet helt. Riv evt. litt appelsinskall over ved servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180