Hvit sjokolade med lucuma og appelsin

{flike}

Oppskrift på rå og sukkerfri påskekake!

Ingredienser:
60 g kakaosmør
60 g Artisana cashewnøttsmør
20 g kokosblomstsirup
1 ss lucumapulver
Litt vaniljepulver
6 dråper appelsinolje
Om ønskelig litt frysetørket bringebær eller gojibær som pynt

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene untatt bærene. Visp kraftig for å blande cashewnøttsmøret godt med kakaosmøret. Bruk en konfektform og fyll med hvit sjokolade. Strø frysetørket bringebær eller gojibær over hver bit og sett i fryseren til sjokoladen har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180