Sjokolade med appelsin og inkabær

{flike}

Oppskrift på hjemmelaget sjokolade med appelsin og inkabær

Ingredienser:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
25 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver
5 dråper appelsinolje
En håndfull inkabær, finhakket
Finraspet skall av økologisk appelsin

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene untatt appelsinskallet og inkabærene. Hell sjokoladen i konfektformer og strø inkabær og raspet appelsinskall over. Sett i kjøleskap til sjokoladen har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180