Sjokolade med finmalt kokosblomstsukker

Sjokolade med kokosblomstmelis

Ingredienser:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
30 g finmalt kokosblomstsukker
10 g agavesirup
1 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomassen og kakaosmøret skånsomt i vannbad og bland i søtningsmidler og vanilje. Visp alt godt sammen, hell blandingen i konfektformer eller i et tynt lag i bunnen av en plastboks og sett den i kjøleskapet til den har stivnet (eller i fryseren for å korte ventetiden).

Kokosblomstsukker vil ikke smelte på lav temperatur og noen vil derfor kunne oppleve konsistensen på sjokoladen som litt kornete, selv om den er relativt finmalt. Dersom du er opptatt av å få en så glatt og silkemyk sjokolade som mulig anbefaler vi å bruke flytende søtningsmidler som agavesirup, yaconsirup eller honning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180