Sjokolade med yaconsirup

Hjemmelaget sukkerfri sjokolade med yacon sirup

Ingredienser:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
50 g yaconsirup
1 ts vanilje
½ ts kanel

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør skånsomt i vannbad og bland i yaconsirup, vanilje og kanel. Visp alt godt sammen, hell blandingen i konfektformer eller i et tynt lag i bunnen av en plastboks og sett den i kjøleskapet til den har stivnet (eller i fryseren for å korte ventetiden).

Yaconsirup er et naturlig lavglykemisk søtningsmiddel fra Sør-Amerika velegnet for diabetikere. Les mer om Yaconsirup her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180