Ingefærsjokolade

Hjemmelaget sukkerfri sjokolade med ingefær
Ingredienser:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g sukrinmelis
20 g honning
20 g finmalte mandler/mandelmel
2 ts ingefærkrydder alt. 2 ts finnhakket fersk ingefær

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomassen og kakaosmøret skånsomt i vannbad. Bland alle ingrediensene sammen med den smeltede kakaoen. Visp alt godt sammen, og hell blandingen i konfektformer eller i et tynt lag i bunnen av en plastboks, og sett den i kjøleskapet til den den har stivnet (eller i fryseren for å korte ventetiden).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180