Appelsinsjokolade

Økologiske hjemmelaget appelsinsjokolade
Ingredienser:

50 g kakaosmør
40 g kakaopulver
10 g FOS
20 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver
1 toppet ts finrevet appelsinskall
1 ts appelsinsaft

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør i vannbad og visp inn kakaopulver. Ha i de øvrige ingrediensene og visp godt sammen. Hell sjokoladen i konfektformer og sett formen i kjøleskap til den har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180