"Snickers-sjokolade"
Ingredienser (10 store biter):
SJOKOLADE
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g yaconsirup
20 g agavesirup
1 ts vaniljepulver
FYLL
2 ss Sukrinmelis
3 ss agavesirup
2 ss finmalt kokosblomstsukker
3 ss Artisana cashewnøttsmør
1 dl peanøtter
1/2 ts vaniljepulver
1/2 ts havsalt/maldonsalt
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til fyllet i en bolle. Kle en firkantet form med bakepapir og ha i nøtteblandingen. Fordel den ut slik at den er 1-2 cm tykk. Sett blandingen i fryseren i ca 1 time. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp inn agavesirup, yaconsirup og vaniljepulver. Rør godt sammen og la blandingen stå og kjølne litt på benken før bruk. Når sjokoladeblandingen ikke lenger er fullt så flytende er den klar til bruk. Ta ut karamellfyllet og del den opp i ca 10 biter. Vend bitene godt i sjokoladen og legg dem på et fat kledd med bakepapir. Sett bitene tilbake i fryseren til de har stivnet. Oppbevares deretter i kjøleskap.