Mildere sjokolade med cashewnøttsmør

 
Ingredienser:

100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
30 g agavesirup
30 g Sukrinmelis m/stevia
40 g Artisana cashewnøttsmør
1 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn cashewnøttsmør til det er helt blandet. Ha i vaniljepulver og søtningsmidler og visp godt sammen. Hell sjokoladen i konfektformer eller sjokoladeplateform og sett i kjøleskapet til den har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.

I nettbutikken finner du en ferdig sammensatt pakke med alle ingrediensene du trenger for å lage akkurat denne sjokoladen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180