Hvit sjokolade med kokossmør

Hjemmelaget sukkerfri hvit sjokolade
Ingredienser:
60 g kakaosmør
60 g kokosnøttsmør
50 g rismelkpulver
1/4 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør og kokosnøttsmør i vannbad. Bland godt. Ha i rismelkpulveret og vaniljepulveret og visp alt godt sammen. Hell sjokoladen i ønsket form og sett den i fryseren i ca 1/2 time til den har stivnet helt. Oppbevares deretter i kjøleskap.

Tips: I hvit sjokolade er god å ha i for eksempel nibs, gojibær, skoldede hasselnøtter etc.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180