Kokoskuler med sjokoladetrekk

Hjemmelaget Bounty

Ingredienser:
SJOKOLADETREKK
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
1/2 ts vaniljepulver
15 g Sukrinmelis
10 g agavesirup

KOKOSKJERNE
3 ss kokosnøttolje (evt. kokosnøttsmør)
8 ss hakket/oppmalte kokosflak eller revet kokos
2 ss agavesirup
2 ss Sukrinmelis
1 liten klype havsalt

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn Sukrinmelis, agavesirup og vaniljepulver. Ha alle ingrediensene til kokoskjernen i en separat bolle og rør godt. Dersom kokosoljen/-smøret er veldig hard kan denne smeltes på svak varme på forhånd. Form kuler av kokosmassen og legg på fat. Sett fatet med kulene på i fryseren. Når kokoskulene er stive dypper du dem i sjokoladen, legger de tilbake på fatet og setter de i fryseren. Gjenta evt. en gang til for å få et tykkere lag med sjokolade rundt kokoskulene. Ta de ut av fryseren når de har stivnet og sett dem i kjøleskapet. Oppbevares kjølig til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180