After Dinner sjokolade

Hjemmelaget After Eight sjokolade uten sukker

Ingredienser:
SJOKOLADE:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g agavesirup
20 g yaconsirup
1 ts vaniljepulver

PEPPERMYNTEFYLL
4 ss Sukrinmelis
4 ss FOS
2 ts Artisana kokosnøttolje
2 ss vann
8-10 dråper peppermynteolje
Litt vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Lag sjokoladen først ved å smelte kakaosmør og kakaomasse i vannbad og deretter vispe inn de øvrige ingrediensene. Hell halvparten av sjokoladen i et ca 2-3 mm lag i bunnen av en plastboks eller liknende. Sett i fryseren. Lag peppermyntefyllet ved å blande alle ingrediensene i en bolle. Bland forsiktig inn litt og litt vann og rør godt sammen helt til fyllet har en tykk, kremet konsistens. Når sjokoladen har stivnet sprer du fyllet tynt og jevnt over sjokoladen. Hell på resten av sjokoladen og sett tilbake i fryseren til den er stiv. Når den er stiv kan den deles opp i ønskede biter. Oppbevares i kjøleskap til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180