Sjokoladebarer med puffet ris

Oppskrift på hjemmelagde sjokoladebarer med brun puffet rus

Ingredienser:

50 g kakaosmør
25 g kakaopulver
15 g agavesirup
10 g Sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
Puffet ris

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør i vannbad og visp deretter inn agavesirup, Sukrinmelis, kakaopulver og vaniljepulver. Fordel puffet ris i et ganske tykt lag i bunnen av en form og hell over den smeltede sjokoladen. Sett i kjøleskapet til den har stivnet og del så i passende biter. Oppbevares kaldt til servering.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180