Sjokolade med ingefær og sitron


Ingredienser:

50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g kokosblomstsirup
10 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver
1 ts ingefærpulver
Litt raspet fersk ingefær
Raspet skall av en sitron

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene. Hell sjokoladen over i en form og strø over sitronskall og raspet ingefær. Sett i kjøleskapet til den har stivnet helt. Oppbevares kaldt til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180