Krokansjokolade

Hjemmelaget sukkerfri krokansjokolade
Ingredienser:

50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g agavesirup
10 g yaconsirup
1/2 ts vaniljepulver
-
1/2 dl mandler
2 ss Sukrin
2 ss agavesirup
En god klype salt
Artisana kokosnøttolje til steking

Fremgangsmåte:
Finnhakk mandlene og rist de lett på medium varme i en stekepanne med litt kokosnøttolje. Tilsett så Sukrin, agavesirup og salt og rør godt til alt har smeltet sammen. Spre blandingen ut over et matpapir for avkjøling. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp inn resten av ingrediensene til sjokoladen. Ha sjokoladen i ønsket form og dryss krokanblandingen over før den settes kaldt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180