Sjokolade med appelsin og ingefær

Ingredienser:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g agavesirup
10 g kokosblomstsirup
1/2 ts vaniljepulver
6 dråper appelsinolje
1 ts ingefærpulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp deretter inn resten av ingediensene, hell sjokoladen i ønsket form og strø gjerne over litt raspet appelsinskall eller finhakket ingefær. Sett formen i kjøleskap til sjokoladen har stivnet og lett slipper formen. Oppbevares kaldt til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180