Mild kokossjokolade

Ingredienser:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
20 g agavesirup
3-4 ss kokosmelkpulver
1/2 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp inn resten av ingrediensene, før du heller blandingen i en form. Mengden kokosmelkpulver avhenger av hvor mye kokossmak og hvor lys du ønsker sjokoladen. Strø gjerne over litt kokosmasse til pynt før du setter formen i kjøleskapet til den har stivnet. Oppbevares best i kjøleskap til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180