Macasjokolade med pecansmør

Ingredienser:
50 g kakaomasse
30 g kakaosmør
20 g yaconsirup
10 g agavesirup
1 ts macapulver
1/2 ts vaniljepulver
Pecansmør/cashewnøttsmør

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp deretter inn de resterende ingrediensene godt, før du heller blandingen over i en form. Søtningen kan justeres utifra hvilken sirup du ønsker å bruke og dens smak.
Drypp så pecanssmør evt. annet nøttesmør noen steder på sjokoladen før du tar en spiss kniv eller lignende og drar forsiktig gjennom nøttesmøret for å lage mønster. Avkjøles og oppbevares i kjøleskap til servering.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180