Sjokoladefondue

Fondue med hjemmelaget sjokolade, frukt og bær
Ingredienser til ca 4 pers.:

60 g kakaomasse
30 g kakaosmør
15 g agavesirup
15 g yaconsirup
1 ts vaniljepulver
1/2 ts kanel

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og ha i de øvrige ingrediensene. Visp godt sammen. Hell blandingen over i en fondue-skål med varme under eller i en bolle som er forvarmet litt. Dypp frukt og bær i sjokoladen og spis umiddelbart. Sjokoladefondue er en veldig hyggelig og sosial dessert eller som sunt godis i barnebursdag etc. Forslag til frukt og bær som er gode å dyppe: jordbær, bringebær, bjørnebær, eple, pære, ananas, kiwi, banan, mango osv. Tips: Det du dypper bør holde kjøleskapstemperatur slik at sjokoladen lettere henger på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180