Sjokoladepopcorn

Sunt snacks! Salt popcorn med mørk sjokolade!

Ingredienser
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
15 g Sukrinmelis
10 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje
Ca. 40g saltet popcorn

Fremgangsmåte:
Popp popcorn som vanlig og salt det godt. Sett det til side til det blir kaldere.
Lag sjokolade ved å smelte kakaomasse og kakaosmør i vannbad og vispe inn Sukrinmelis, agavesirup og vaniljepulver. Pass på at sjokoladen er avkjølt noe før du rører inn popcornet. Ha en liten neve popcorn i sjokoladeblandingen og rør forsiktig med en gaffel til popcornet er dekket. Løft sjokolade-popcornet forsiktig over på et brett kledd med bakepapir og fordel det jevnt utover så det ikke klistrer seg sammen. Gjenta til all sjokoladen er brukt opp. Sett popcornet i kjøleskap til det har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.