Lucuma- og pecankarameller

Oppskrift på hjemmelagede karameller med lucuma og pecansmør

Ingredienser:
2 1/2 dl dadler
3 ss Artisana Pecannøttsmør evt. annet Artisana nøttesmør
2 ss lucuma
1/2 ts vaniljepulver
Litt salt
3 ss agavesirup

Fremgangsmåte:
Kjør dadlene i en kjøkkenmaskin til de er fint oppmalt. Ha i resten av ingrediensene, unntatt agavesirupen, og kjør til alt er godt blandet. Ha i agavesirup til slutt og kjør til du får en god klump karamelldeig. Kle en form med bakepapir og trykk deigen ut i bunnen til ca 1-2 cm tykkelse. Sett i fryser til den er stiv og kan deles opp i ruter. Oppbevar i kjøleskap til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180