Verdens beste sjokoladepålegg

Lag enkelt verdens beste sjokoladepålegg, sukkerfritt og økologisk

BASISOPPSKRIFT, ingredienser til 4-6 brødskiver:
3 ss Artisana cashewnøttsmør
1 ss Artisana kokosnøttolje, smeltet
3 ss kakaopulver
4 ss agavesirup
1/2 ts vaniljepulver
3 ss vann
Litt salt

Fremgangsmåte:
Smelt kokosnøttoljen først og ha så alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Kjør til du får en glatt røre. Kan oppbevares i kjøleskapet i ca en uke. Ta ut pålegget av kjøleskapet litt før du skal bruke det så blir det litt mykere å spre utover brødskiven.

AFTER EIGHT PÅLEGG:
Lag basisoppskriften og tilsett 4-6 dråper peppermynteolje, avhengig av hvor sterk smak du ønsker.

MED APPELSINSMAK:
Lag basisoppskriften og tilsett 4-6 dråper appelsinolje, avhengig av hvor sterk smak du ønsker, og ca 1 ts finraspet appelsinskall om ønskelig.

MED KOKOSSMAK:
Lag basisoppskriften som vanlig, men bytt ut Artisana kokosnøttolje med Artisana kokosnøttsmør. Om ønskelig kan man også ha i 1 ss kokosnøttrasp.

KNASENDE GODT:
Lag basisoppskriften som vanlig, men bytt ut agavesirup med kokosblomstsukker. Like godt, men med litt mer «crunch».

NØTTEPÅLEGG:
Lag basisoppskriften og tilsett 1-2 ss hakkede hasselnøtter eller andre nøtter etter ønske.

KARAMELLPÅLEGG:
Lag basisoppskriften som vanlig, men bytt ut kakaopulver med lucumapulver. For et «crunchy» karamellpålegg kan du bytte ut 1 ss av agavesirupen med 1 ss kokosblomstsukker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180