Marsipankonfekt med sjokoladetrekk

Hjemmelaget sukkerfri og økologisk sunn marsipankonfekt

Ingredienser:
MARSIPAN
3 dl mandler
3/4 dl Sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje
2 ss agavesirup
2 ss vann

SJOKOLADETREKK
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g Sukrinmelis
25 g agavesirup
1 ts vaniljepulver/6 dråper vaniljeolje

Fremgangsmåte:
Lag marsipanen ved først å kjøre mandlene fint i en kjøkkenmaskin og så ha i resten av de tørre ingrediensene. Det er ingen grunn til å skolde mandlene først med mindre du ønsker en lys marsipan. Kjør til alt er godt blandet før du har i agavesirup og vann. Bland til du har en fin deig du kan forme med fingrene. Sett deigen i kjøleskap mens du lager sjokoladen.
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene. Rull kuler eller lag stenger med den kalde marsipanen og dypp dem i den smeltede sjokoladen. Strå eventuelt  på hakkede nøtter og sett kaldt. Oppbevares kaldt til servering.
TIPS: Du kan smaksette marsipanen med nesten hva du vil. Som for eksempel: kakaopulver, kanel, nibs, appelsin- eller peppermynteolje, chili, nellik, ingefær, lucumapulver etc. Finn din favoritt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180