Marsipankonfekt med sjokoladetrekk

Hjemmelaget sukkerfri og økologisk sunn marsipankonfekt

Ingredienser:
MARSIPAN
3 dl mandler
3/4 dl Sukrinmelis
1/2 vaniljepulver
2 ss agavesirup
2 ss vann

SJOKOLADETREKK
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g Sukrinmelis
25 g agavesirup
1 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Lag marsipanen ved først å kjøre mandlene fint i en kjøkkenmaskin og så ha i resten av de tørre ingrediensene. Det er ingen grunn til å skolde mandlene først med mindre du ønsker en lys marsipan. Kjør til alt er godt blandet før du har i agavesirup og vann. Bland til du har en fin deig du kan forme med fingrene. Sett deigen i kjøleskap mens du lager sjokoladen.
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene. Rull kuler eller lag stenger med den kalde marsipanen og dypp dem i den smeltede sjokoladen. Strå eventuelt  på hakkede nøtter og sett kaldt. Oppbevares kaldt til servering.
TIPS: Du kan smaksette marsipanen med nesten hva du vil. Som for eksempel: kakaopulver, kanel, nibs, appelsin- eller peppermynteolje, chili, nellik, ingefær, lucumapulver etc. Finn din favoritt!