Sjokolade- og kokoskuler

Sjokolade- og kokoskuler

Ingredienser (til ca 20 kuler)
25 g kakaosmør
20 g kakaopulver
20 g agave- eller yaconsirup
1/2 ts vaniljepulver
4 ss kokosnøttsmør (evt. 2 dl kokosmasse)
3 ss finhakkede rosiner
3 ss finhakkede hasselnøtter
Litt salt

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør i vannbad. Visp først inn kakaopulveret og deretter de øvrige ingrediensene. Bland alt godt sammen og sett i kjøleskap i 15-20 minutter til deigen er litt lettere å jobbe med. Trill kuler i hånden og rull dem evt. i litt kokosmasse før de legges på et kaldt fat. Sett i kjøleskap til de er harde. Oppbevares i kjøleskap til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180