Peppermyntehjerter med sjokoladetrekk

Oppskrift på peppermyntehjerter med sjokoladetrekk

Ingredienser (til ca 20 hjerter):
FYLL
5 ss Artisana kokosnøttsmør
3 ss revet kokosmasse
2 ss kokosblomstsirup
2 ss Sukrinmelis
8 dråper peppermynteolje
Litt salt

SJOKOLADETREKK
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
20 g kokosblomstsirup
1/2 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Sett kokosnøttsmøret varmt så det blir nesten flytende og lett å jobbe med. Bland alle ingrediensene til fyllet i en bolle slik at du får en deig som lett kan formes. Fyll en hjerteform helt opp med peppermyntedeigen. Klapp den godt ned i formen og sett i fryseren 1–2 timer. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn resten av ingrediensene. Ta de frosne peppermyntehjertene ut av formen, legg ett hjerte på en gaffel og hell over sjokolade til hele yttersiden er dekket. Legg hjertet over på et bakepapirkledd fat. Gjenta med alle hjertene. Om du ønsker et tykkere sjokoladelag på utsiden setter du hjertene litt i kjøleskapet før du legger et nytt sjokoladetrekk. Sett i kjøleskapet til de har stivnet helt. Oppbevares kaldt til  servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180