Marias hvite sjokoladetrøfler

Ingredienser (ca 15 trøfler):
80 g cashewnøtter
50 g kakaosmør
45 g agavesirup
5 ss vann
1/4 ts vaniljepulver/2 dråper vaniljeoljer
Litt salt

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør i vannbad. Finmal cashewnøtter i en kjøkkenmaskin og bland disse og resten av ingrediensene sammen med kakaosmøret. Hell blandingen i en bolle og sett kaldt ca en time eller til den har stivnet helt. Form kuler av trøffelmassen og sett på et fat. Sett i kjøleskapet til kulene er helt faste. Om ønskelig kan trøflene dyppes i sjokolade. Oppbevares kaldt til servering.

Vinner av Økosjokolades oppskriftskonkurranse 2016!
Maria Marisol driver bloggen bymariamarisol.blogg.no og brenner for en sunn livsstil med god helse og næringsrik mat, inkludert hjemmelaget sjokolade!