Macafudge

Ingredienser:
(ca. 16 små biter)
2 dl cashewnøttsmør
30 g kakaosmør
40 g yaconsirup
1 ss macapulver
1 ss lucumapulver
1/2 ts vanilje pulver
Litt havsalt

Fremgangsmåte:
Smelt sammen cashewnøttsmør og kakaosmør over vannbad og ha i yaconsirup. Visp dette godt sammen og få ut eventuelle klumper fra cashewnøttsmøret til du får en glatt fudgerøre. Bland inn resten av ingrediensene før du presser ut fudgen i silikonformer, eller i en bakepapirkledd form. Sett i fryseren til bitene har stivnet. Fudgen kan pyntes med søte kakaonibs, tørkede bær, dyppes hele i sjokolade, eller bare spises som de er. Oppbevares enten i fryser eller kjøleskap, avhengig av ønsket mykhet på macafudgen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180