Mandel- og aprikostopper med ingefærsjokolade

INGREDIENSER:
100 g tørket aprikos
70 g mandler
-
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
2 ss yaconsirup
1 ss agavesirup
3/4 ts ingefærpulver
1/2 vaniljepulver

FREMGANGSMÅTE:
Finnhakk tørket aprikos og mandler opp i ønsket størrelse og bland sammen.
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad før du tilsetter resten av ingrediensene til sjokoladen og visper godt sammen. Rør til slutt inn de hakkede aprikosene og mandlene i sjokoladeblandingen. Bruk en teskje og fyll opp små muffinsformer før konfekten setter til avkjøling. Oppbevares kaldt frem til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180