Chilisjokolade med appelsin- og cashewkrem

FYLL

INGREDIENSER:
150 g Artisana cashewnøttsmør
2 ss kokosblomstsirup
1 ss myk kokosnøttolje
20 dråper appelsinolje
Litt revet appelsinskall

FREMGANGSMÅTE:
Bland sammen ingrediensene til fyllet. Smak deg gjerne til med appelsindråper etter hvor kraftig smak du ønsker. Hell røren over i en bakepapirkledd boks, eller bruk silikonformer, og sett i fryseren til det har stivnet. Ta ut igjen og del opp i biter, eller dytt ut bitene fra silikonformen.

SJOKOLADETREKK

INGREDIENSER:
50 g kakaomasse
25 kakaosmør
20 g kokosblomstsirup
1 liten ts chilipulver

FREMGANGSMÅTE:
Smelt sammen kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp inn kokosblomstsirup og chilipulver. Her kan du også smake deg til etter hvor intens chilismak du ønsker på sjokoladen. Chilismaken kommer som regel snikende, så vær tålmodig i smakingen. Når sjokoladeblandingen er klar dypp så de frosne cashewkrem-bitene i sjokoladen. Bruk en gaffel e.l. som redskap slik at bitene får rent av seg litt sjokolade før du legger de på et bakepapirkledd fat. Dryss gjerne over litt revet appelsinskall eller knust chili. Settes deretter i kjøleskap og kan nytes når sjokoladetrekket et stivnet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180