Du er her: Hjem \ Kurs \ Sjokoladekurs Basic

Sjokoladekurs Basic

Sjokolade med kaffe og havsaltPå Sjokoladekurs Basic vil du lære det grunnleggende om hvordan man lager sin egen sunne sjokolade fra bunnen av. Du vil også lære litt om alle fordelene med å lage sjokolade og helsegevinstene med kakao og mørk sjokolade. Deltagerne vil, enten i grupper eller alene (avhengig av antall deltagere), lage forholdsvis enkle basisoppskrifter som «Sjokolade med kaffe og havsalt», sjokolade med appelsin, med peppermynte og med ingefær, mild sjokolade og sjokoladefudge. I tillegg vil kursholder demonstrer hvordan man lager sjokoladepålegg og sjokoladetrøfler, og deltagerne vil til slutt selvsagt få smake på alle godsakene!

Kurset varer ca. 2 timer, og etter kurset vil deltagerne få mulighet til å bestille varer fra Økosjokolade med rabatt. Varene sendes direkte hjem til kursdeltager i etterkant av kurset.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180