Du er her: Hjem \ Kurs \ Våre ambassadører

Våre ambassadører

 
Siri Antonsen er ambassadør og kursvert i Bodø. 

Siri er 32 år, gift og mamma til en gutt på 3 år. Hun er utdannet ernæringsterapeut TMS og sykepleier, har eget firma som ernæringsterapeut og driver bloggen www.siria.no. Hun har i tillegg også en liten stilling som sykepleier.

Siri er opptatt av helhetlig helse, naturlig mat og livsstil. Hun er veldig glad i å både lage og nyte hjemmelaget, sunn sjokolade.  

 


Gro Raugland er ambassadør og kursvert i Vestfold og Telemark. 

Gro er utdannet sosial pedagog (1999), som er en tysk utdannelse. Hun jobbet som styrer frem til barna hennes ble født og har de siste årene skrevet bøkene "Tim – en mors historie om autisme og ADHD" og "Tim og Amys matbok". Sistnevnte er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien til å være fri for gluten, melk og rørsukker.

Gro er spesielt opptatt av hva maten gjør for din psykiske og fysiske helse. Hun mener at Økosjokolade har fantastisk flotte råvarer og gir mange flotte muligheter til å spise nydelig sjokolade full av gode næringsstoffer. Gro er stolt Ambassadør for Økosjokolade og gleder seg over å kunne dele både kunnskapen og matopplevelsene.

  


Carina Hulbakviken er ambassadør og kursvert i Åmot.

Carina er 33 år, og bor i Åmot med mann og 2 døtre. Hun jobber som optiker, er forhandler av Enjo og har hatt en økende interesse for kosthold og helse de siste årene. Carina er opptatt av hva man får i seg både på innsiden og utsiden, og fermenterer blant annet sin egen kombucha.

I tillegg er hun overbevist om at sjokolade er noe alle kan ha godt av, og ved å velge Økosjokolade's økologiske, fair-trade produkter, kan man være sikker på at det gjør kroppen godt fremfor at den brytes ned. 

 


Erica Wie Dia er ambassadør og kursvert i Oslo og Førde.

Erica er 29 år og holder til i Oslo. Hun har en bachelorgrad i Samfunnsernæring, og er i tillegg utdannet innen Idrett og Migrasjonshelse. Hun fullfører for tiden et studie i Prosjektledelse, og er inne på sitt siste år som masterstudent i Samfunnsernæring. Hennes ønske er å jobbe innen ernæring og helserelaterte områder, både nasjonalt og internasjonalt.

Erica er opptatt av blant annet bærekraftig utvikling, miljø, dyrevelferd, matallergier og økologisk matproduksjon. Hun har selv personlig erfaring med helserelaterte utfordringer, og dermed utviklet en stor lidenskap og bred kompetanse innen kosthold og ernæring. Erica trives med å eksperimentere på kjøkkenet med mat og bakst laget av gode råvarer og produkter. Hun har hatt skapet fullt av Økosjokolade's produkter i mange år, og benytter seg stadig av våre fristende oppskrifter.

 


Siren Myrmel
er ambassadør og kursvert i Bergen. 

Siren holder til i Bergen og har en liten datter på 4,5 år. Hun er utdannet kokk, og har jobbet som kokk i over 10 år. Siren jobber nå som ferskvareansvarlig på Reindyrka, og trives godt i jobben.

Hun er opptatt av sunn mat, og ønsker å videreutdanne seg som kostholdsveileder for å kunne lære andre om god helse og sunn mat, spesielt rettet mot barn. 

 

 
Victoria Lundsrud Hansen
er ambassadør og kursvert i Løken.

Victoria er 26 år og bor i Løken i Aurskog-Høland med sin samboer. Hun blogger aktivt på www.BareLitt.blogg.no og er en ekte helsenerd.

Victoria's lidenskap er helhetlig helse, spesielt ernæring, trening og å ha det bra med seg selv. Hun er i tillegg opptatt av dyrevelferd, fermentering, bærekraftig og økologisk landbruk. 

 


Rebecca Lind
er ambassadør og kursvert i Oslo.  

Rebecca jobber som lærer innen mat og helse i Osloskolen. Hun er utdannet kokk og kostøkonom, og har en bachelorgrad i Samfunnsernæring. Rebecca har vært interessert i kosthold, matkultur og trender siden hun var barn.

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere er at hun er en gledesspreder som skaper engasjement og en lun stemning.  

 
Heidi Vold Lorentzsen er ambassadør og kursvert på Helgelandskysten. 
 
Heidi er 47 år og bor på vakre Helgelandskysten, Dønna. Hun har tre voksne barn på 20, 23 og 27 år, og 2 nydelige barnebarn. Heidi er utdannet pedagog, og har jobbet som lærer og miljøterapeut. Det siste året har det vært fullt fokus på å bake sjokolade, og Heidi er sin egen sjef for verdens minste sjokoladefabrikk, Heidis Sjokoladedrøm AS. 
 
Hun har stor lidenskap for god helse, naturopplevelser og sjokolade og hun ser frem til å holde sjokoladekurs og det å møte sjokoladeglade mennesker, sjokoladeprat og sjokoladespising. 
Heidi elsker sjokolade, og hennes favoritt er håndlaget mørk og økologisk sjokolade!
 
 
 
Ann-Merete Larsen Skykkelstad er ambassadør og kursvert i Østfold.
 
Hun er bosatt i Rakkestad med mann og tre barn, er utdannet helsefagarbeider og jobber som aktiv nattevakt. Hun har endelig realisert drømmen om å studere kostholdsveileder ved TMS, og starte eget foretak. Der vil fokus være livsstilsendring, som så klart inneholder sjokolade.
 
Ann-Merete elsker å lage eget snop, men kombinasjonen "uten melk, gluten og sukker" ble en utfordring. Helt til hun fant Økosjokolade's produkter og slik kunne endelig alle i familien nyte god sjokolade med god samvittighet. Følg henne gjerne på Instagram under "amskykkelstadno" for inspirasjon til BALANSE i hverdagen.
 

 
 
Anita Areklett er ambassadør og kursvert i Florø. 
 
Anita er 34 år og mamma til tre barn. Hun er utdannet helsecoach og lidenskapelig opptatt av næringsrik mat og grønn livsstil - og så klart sunn, digg, rå sjokolade! Anita holder sjokoladekurs, sunnere snopekurs og fermenteringskurs. Hun har laget rå sjokolade og sunnere varianter av godis i over 10 år, og det ligger masse oppskrifter på bloggen hennes: superlivsstil.net. Anita studerer også for tiden urtemedisin, og påpeker at rå kakao blir regnet som en urt i urtemedisinsk verden - en artig funfact! 
 
 
Camilla Larsen er ambassadør og kursvert i Steinkjer. 
 
Camilla er 35 år og bor i Steinkjer. Hun er gift og mamma til tre. Camilla jobber foreløpig som sykepleier, men drømmer om å leve av å inspirere til en mer naturlig og helhetlig livsstil. Hun er en skikkelig søtmums og elsker å kunne lage sunne søtsaker og lære bort denne kunnskapen til andre.
 
 
 
 
Sara Lange er ambassadør og kursvert i Stavanger. 
 
Sara er 33 år, tobarnsmor og bor i Stavanger. Hun jobber som hud/spa-og massasjeterapeut, samt livsstilscoach, og har startet sin egen økologiske velværesalong REN KOS i Stavanger 🌱
Salongen åpnet dørene for første gang i juni 2019 og kommer til å være et sted der man får oppleve nydelige behandlinger med rene produkter, samt en følelse av hverdagsmagi. Sara har en lidenskap for å finne gulkorn i hverdagen; små, men verdifulle øyeblikk som vi alle har i livene våre. Hun samler selv på slike gullkorn, og derav har også logoen "Ditt gullkorn i hverdagen" fått sitt opphav. Saras store svakhet er søtsaker, og hun elsker å kose seg med sjokolade til en kopp kaffe eller et glass rødvin på kvelden. Sara og datteren deler en felles interesse for å lage sine egne søtsaker, som i stor grad består av sjokolade. For Sara er det viktig at man tillater seg slike favoritter i livet, både på de gode og de dårlige dagene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180