Du er her: Hjem \ Om oss \ Nyheter \ Nyheter (nye) \ Økosjokolades produkter i ny emballasje!

Økosjokolades produkter i ny emballasje!

SjokoladeMIX og agavesirupEtter mange måneders forberedelser er vi nå i gang med å pakke Økosjokolades egne produkter i splitter ny emballasje. Dette gjelder alle kakaoproduktene, FOS og inkabær, samt flere nyheter som kommer de nærmeste ukene og månedene. De nye eskene er designet spesielt for å passe bedre i butikkhyllene hos våre forhandlere, både med tanke på et mer tiltalende utseende og mer "stablevennlig" ytteremballasje. Det er også gjort plass til mer forklarende tekst på esken for blant annet å tydeliggjøre hvorfor man bør lage sjokoladen sin selv. Vi håper dere liker det nye utseende!

Grafisk design ved Lipstick Design (www.lipstickdesign.com) i samarbeid med Økosjokolade. Bildene er tatt av fotograf Knut Hoftun Knutsen (www.hoftun.no).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180