Du er her: Hjem \ Om oss \ Nyheter \ Nyheter (nye) \ Økosjokolade lanserer SjokoladeMIX!

Økosjokolade lanserer SjokoladeMIX!

sjokolademix-150-gram_smallØkosjokolade lanserer nå SjokoladeMIX, 150 gr. Dette er en ferdig blanding bestående av 100 gram kakaomasse, 50 gram kakaosmør og 1 ts. vaniljepulver. Dermed har man basisen man trenger samlet i én pose for å lage en stor og sunn hjemmelaget sjokoladeplate!

Så enkelt er det: smelt posens innhold skånsomt i vannbad og tilsett så det du ønsker å søte sjokoladen med. En kombinasjon av flere søtningsmidler gir som regel en fyldig og god sjokolade. Prøv for eksempel med 20 gram agavesirup og 20 gram honning! Hell blandingen så over i former eller i bunnen av en plastboks og sett i kjøleskap eller fryser. Nytes med god samvittighet etter ca 15 minutter kjøling ;-)

Tips: kjøp med en SjokoladeMIX til en sjokoladeglad venn neste gang du handler kakao hos Økosjokolade :-) SjokoladeMIX er allerede å finne hos de fleste av våre forhandlere.

Du finner SjokoladeMIX i vår nettbutikk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180