Du er her: Hjem \ Om oss \ Nyheter \ Nyheter (nye) \ Vi lanserer vårt nye 32-siders oppskriftshefte!

Økosjokolades nye oppskriftshefte med 27 splitter nye oppskrifter på sjokolade, kaker, snacks og drikke!Etter noen måneder med å komponere nye oppskrifter, prøvesmake, fotografere og skrive har vi nå lansert vårt oppskriftshefte med 27 helt nye oppskrifter. Her finner du mange oppskrifter på vanlig sjokolade, kaker, snacks og drikke i ulike vanskelighetsgrader. Du vil finne noe for alle; menn og kvinner, barn og voksne, kokker og nybegynnere. Vi sender oppskriftshefte med sammen med alle ordre i nettbutikken, og de er allerede på vei ut til helsekostbutikker over hele landet. Dersom du vil ta en titt på heftet med en gang kan du laste det ned i PDF versjon på denne siden!

Vi håper vårt nye hefte kan bidra med tips og inspirasjon til åa lage masse deilig og sunne hjemmelaget sjokoladesnadder!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180