Du er her: Hjem \ Om oss \ Nyheter \ Nyheter (nye) \ - Mørk sjokolade teller som en grønnsak

Mørk sjokolade teller som en grønnsak, Dr. Berit Nordstrand om mørk sjokoladeDr. Berit Nordstrand er legeutdannet fra Universitetet i Trondheim, er spesialist i klinisk farmakologi og har mer enn 20 års arbeidserfaring som lege. Gjennom alle disse årene har hun fordypet seg i medisinsk litteratur på kosthold som ledd i behandling. Som mor til seks barn i alderen 6-22 år er hun særlig opptatt av at barn skal få de byggeklosser i form av næringsstoffer en kropp i vekst og utvikling trenger. Hun er forfatter av den prisbelønte bestselgeren Mat med mer (Fraiva, 2012) og Mat til sinns (Fraiva, 2013).

Lege Berit Nordstrand har i lang tid snakket varmt om alle fordelene med mørk sjokolade. I dette blogginnlegget kan du lese mer om hvorfor hun mener mørk sjokolade bør telle som en grønnsak: Mørk sjokolade teller som en grønnsak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180