Du er her: Hjem \ Personvern

Personvernerklæring

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Økosjokolade AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestillinger i nettbutikken, påmelding av nyhetsbrev eller deltagelse i evt. konkurranser. Økosjokolade AS følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Vi samler opplysninger som du selv oppgir og som vi er avhengig av for å betjene deg som kunde; navn, adresse, mobilnummer, epostadresse og IP-adresse.

Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre databaser.

Hva brukes informasjonen til?

Informasjonen brukes til å kunne sende deg varer ved bestilling, samt eposter med bekreftelser og utsending av nyhetsbrev inntil 12 ganger per år. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å benytte linken nederst i eposten. Mobilnummer brukes ifm. sporing av sendte pakker og hvis det skulle være konkrete spørsmål/problemstillinger vedr. din ordre.

Deles informasjonen med andre?

Nei, informasjonen blir kun brukt av Økosjokolade AS og deles ikke med tredjepart med mindre dette er påkrevd av gjeldene lover og regler, f.eks via en rettslig kjennelse. Informasjonen vil også kunne gjøres tilgjengelig til myndighetsorganer med ansvar for å håndheve lovverket.

Bruk av cookies (Informasjonskapsler)

Vår webside bruker cookies, (Informasjonskapsler) som de fleste websider gjør, for å gi deg bedre funksjonalitet. Cookies er små tekstfiler som lagres midlertidig eller tidsbegrenset på din pc eller mobil når du leser våre sider. Våre cookies hjelper oss til å:
- Få våre sider til å virke som du forventer.
- Huske dine innstillinger når du er på siden, og mellom hvert besøk.
- Forbedre hastighet og sikkerhet på siden.
Hvis innstillingene i din nettleser er satt til å akseptere cookies og du fortsetter å bruke våre websider forstår vi dette som at du aksepterer bruken av cookies.

Sletting av personopplysninger

Du kan til enhver tid sjekke hvilke opplysninger vi har om deg våre nettsider. Logg inn med din epostadresse og passord. Hold deretter musepekeren over menypunktet "Nettbutikk" øverst på siden, og trykk på "Din side". Her finner du adresse(r), epostadresse og tidligere ordre. Du kan når som helst be om å få fjernet opplysninger vi har om deg. Dette gjøres enkelt ved å sende oss en epost (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Hovedregelen er at personopplysninger lagres i 6 år fra du ble registrert i vår database eller når du sist du bestilte noe i nettbutikken.

Barns personvern

Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 år. Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt ovenfor.

Flere spørsmål?

Har du andre spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt med daglig leder Odd Arild Ringen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 92800180.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180